Muğla

Genel seçimlere doğru

16:17 09 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

 AK Parti Milletvekili adayı Nihat Öztürk, "Yatağan'a Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda görüşmelerde bulunduk. Milas'tan sonra ikinci organize sanayi bölgesinin Yatağan'a kurulması için girişimlerde bulunacağım" dedi.

Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan ilçesinde kaymakamlık ve esnaf odası ziyaretinin ardından Bencik Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Yatağan'a Organize Sanayi Bölgesi yapılması için girişimlerde bulunacağını belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Bugün Yatağan'da yaptığımız çalışmalar kapsamında ilçede yaşayan vatandaşlarımızın ve esnafımızın partimizden ve bizden taleplerini de dinleme fırsatımız oldu. Yatağan'a Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda görüşmelerde bulunduk. Milas'tan sonra ikinci organize sanayi bölgesinin Yatağan'a kurulması için girişimlerde bulunacağım."

Öztürk, bu kapsamda Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile görüşeceklerine işaret ederek, "1 Kasım'dan sonra nasip olur da Ankara'ya gidersek bu konunun takipçisi olacağım ve her türlü desteği vereceğim. Bu konuda Yatağanlı hemşehrilerime her türlü desteği vereceğim" diye konuştu.

1 Kasım'da milletin geleceği, devletin istikrarı, ülkenin menfaatleri, ekonomik istikrar ve müreffeh ülkeler seviyesine çıkmak için sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.