Muğla

Şampiyon karatecilerden Başkan Gümüş’e ziyaret

15:09 30 Ekim 2015
Şampiyon karatecilerden Başkan Gümüş’e ziyaret

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kente derece ile dönen sporculara hediye verdi

İzmir’de 10 Ekim'de yapılan İllerarası Minikler Karate Müsabakası'nda dereceye giren sporcular, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüş, sporculara kente kazandırdıkları dereceler için teşekkür etti. Karatenin Menteşe Belediyespor Kulübünün en başarılı branşlarından olduğunu belirten Gümüş, "Katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönüyorlar. Şuana kadar çok iyi dereceler elde ettik. Ben de her zaman spora destek olmaya devam edeceğim. Çünkü spor yapan gençlerin derslerinde de başarılı olduğunu görüyoruz" dedi.

Gümüş, Menteşe Belediyesi olarak geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette Başkan Gümüş’e teşekkür eden Menteşe Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Kadir Yılmaz ise 6 sporcu ile katıldıkları müsabakadan 4 altın, bir bronz madalya ile döndüklerini kaydetti.

Karate takımı olarak başarılarına yenilerini ekleyip, Menteşe'nin ve kulüplerinin ismini ulusal ve uluslararası platformda duyurmaya devam edeceklerine işaret eden Yılmaz, "Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Desteğini ve varlığını her zaman yanımızda hissettik" diye konuştu.

 Ziyarette Başkan Gümüş madalyalarla dönen sporcuları tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.