Muğla

Genel seçimlere doğru

16:07 30 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

 AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, "Ülkemiz için seçim sonuçları ne olursa olsun, milli irade ne derse desin hepimiz saygı duymak zorundayız" dedi.

Özyer, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliğine katıldı. 1 Kasım seçimlerinin huzur içinde geçmesini temenni eden Özyer, seçimlere katılımın yüksek olmasını diledi. Vatandaşlık görevi olan oy kullanımının demokrasi için önemli olduğunu vurgulayan Özyer, "Ülkemiz için seçim sonuçları ne olursa olsun, milli irade ne derse desin hepimiz saygı duymak zorundayız" diye konuştu.

Seçimlerde tüm siyasi parti adaylarına başarı dileyen Özyer, şunları söyledi:

"İnşallah seçim sonuçları yöremize, milletimize, ülkemize hayırlı olur ve Türkiye istikrarla kaldığı yerden devam eder. Amacımız daha iyi bir Muğla, daha iyi bir Türkiye. Türkiye’nin daha da güçlenmesi, bütün insanlarımızın daha refah içerisinde yaşaması. Herkesin güven duyduğu, huzur bulduğu, ekonomik olarak da siyasi olarak da güvenlik olarak da istikrar içinde bir Türkiye arzu ediyoruz. Çünkü millet olarak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Geçmişimiz de aynı, geleceğimiz de aynı. Onun için birlik ve beraberlik önemli."

Muğla’yı karış karış gezdiklerini ve vatandaşların öncelikli isteğinin terörün bitirilmesi olduğunu belirten Özyer, herkesin güven içinde olan bir Türkiye’de yaşamak istediğini söyledi.

Vatandaşların bölge bölge lokal sorunları bulunduğuna dikkati çeken Özyer, seçimlerden sonra Muğla’da bekleyen projelerin hepsini hayata geçirmek için çalışacaklarını anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.