Muğla

"Hayalim Gerçek Olsa" Projesi

15:18 04 Kasım 2015
"Hayalim Gerçek Olsa" Projesi

Proje ekibi, Menteşe Belediye Başkanı Gümüş'ü ziyaret etti

 Menteşe 75. Yıl Anaokulu Müdürü Seda Tagay ve uzman okul öncesi öğretmeni Nahile Ateş, "Hayalim Gerçek Olsa Projesi" kapsamında Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Gümüş'e proje hakkında bilgi veren Tagay, projenin amacının, gelir seviyesi düşük veya kalabalık ailelerde istek ve ihtiyaçları karşılanamayan çocukların, işbirliği içerisinde bu ihtiyaçlarının karşılanıp, giderilmesi olduğunu söyledi.

Tagay, veli desteği ile projeye dahil edilecek öğrencilere, kişilik haklarını zedelemeden anket uygulayarak, hayalini kurduğu herhangi bir şey olup olmadığını soracaklarını ve bu hayalin gerçekleşmesini sağlayacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüş ise Menteşe Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Çocuklara iyi bir gelecek hazırlamanın herkesin görevi olduğunu vurgulayan Gümüş, şöyle konuştu:

"Menteşe Belediyesi olarak çocuklarımız için birçok proje hayata geçirdik. Geçtiğimiz yıl başlattığımız ve bu yıl da devam eden 'Dayanışma Çantası" projemiz ile kırsal mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, içerisinde defteri, kalemi, boyası, boyama kitabı gibi kırtasiye malzemesi olan çantalardan verdik. Yine eğitime destek olmak için, burs imkanı sağladık. Bu ve buna benzer projeleri Menteşe Belediyesi olarak yapıyor, çocuklarımızın geleceği için yapılan her projeye de destek olmaya çalışıyoruz."

75. Yıl Anaokulu Müdürü Seda Tagay, ziyarette projeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Gümüş'e teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.