Muğla

Muğlaspor'un kalecisinin silahlı kavgada yaralanması

15:32 10 Kasım 2015
Muğlaspor'un kalecisinin silahlı kavgada yaralanması

Muğlaspor Kulübü saldırıyı kınadı

 Bölgesel Amatör Lig mücadele eden Muğlaspor'un kalecisi Hasan Çelebi'nin, çıkan silahlı kavgada bacağından yaralanması kınandı.

Kulüp binasında gazetecilere açıklama yapan Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Kalecileri Hasan Çelebi'ye yapılan silahlı saldırının tamamen kişisel ilişkilerden kaynaklı olduğunu belirten Eskihisarlı, olayın duyulduğu andan itibaren sporcularının sağlık durumuyla yakından ilgilendiklerini kaydetti.

Sporcularına yapılan silahlı müdahalenin kulüp tarafından kınandığını belirten Eskihisarlı, "Konu adli makamlara intikal etmiş olup kulüp olarak ta konunun takipçisi olacağız" dedi.

Yaşanan olayın Muğlaspor camiasına ve Muğla'ya yakışmayan bir durum olduğuna işaret eden Eskihisarlı, "Sözleşmeli futbolcumuzla ilgili konu yönetim kurulumuzca değerlendirilecektir. Şampiyonluğa oynadığımız bu günlerde  yönetim kurulu olarak bizler takım ruhunu ve birlikteliği zedeleyici hiçbir davranışa asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

-Olay

Muğlaspor'un kalecisi Hasan Çelebi ile Tarık M arasında 5 Kasım'da Menteşe ilçesi Şehitlik Kavşağı mevkisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, Tartışmanın büyümesi üzerine  Tarık M, tabancayla Çelebi'yi silahla yarayamıştı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.