Muğla

Muğla'ya TOKİ müjdesi

13:21 10 Aralık 2015
Muğla'ya TOKİ müjdesi

 AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti.

TOKİ Başkanı Turan’ı ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekilleri Öztürk ve Özyer’e TOKİ uzmanları tarafından Muğla ve ilçeleriyle ilgili sunum yapıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ Başkanı ile yaptıkları toplantıda önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, "Muğla’ya yapılacak ikinci etap 850 konutun temelinin en geç  2016 yılının Nisan ayında atılacağı müjdesini Muğlalı hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Projenin teknik ayrıntılarını önümüzdeki günlerde Muğla kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Muğla Menteşe’ye yapılacak olan ikinci etap konut alanına bir okul yapılması için de TOKİ ile görüşmelerin sürdüğüne işaret eden Öztürk, "Muğlalı hemşehrilerimin yıllardır beklediği ikinci etap konutların müjdesini vermekten mutluluk duyuyorum. Konutlarla ilgili fiyat, büyüklük ve kimlerin başvurabileceğine dair bir basın toplantısını önümüzdeki aylarda yapacağız" diye konuştu.

Üçüncü etap TOKİ, konutlarıyla ilgili  yer tespit çalışmasının sürdüğüne vurgu yapan Öztürk, şöyle konuştu:

"Allah izin verirse üçüncü etap konutların yapılmasını da sağlayacağız. Ayrıca, Köyceğizli hemşehrilerime de TOKİ müjdesini vermek istiyorum. Köyceğiz’le ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. TOKİ Başkanımızla yaptığımız toplantıda Kavaklıdere’ye yapılacak ek konutlar, Milas, Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için TOKİ konutları yapılması da gündeme geldi. Bu konularda ayrıntılı bir çalışmayı en kısa sürede Muğlalı hemşehrilerimizle paylaşacağız."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.