Muğla

Rus gelin nikahını Muğla'da kıydırdı

16:34 15 Aralık 2015
Rus gelin nikahını Muğla'da kıydırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde aynı iş yerinde çalışan Kuzey Uygun ile Rus vatandaşı İrina Çerkoskaya 1,5 yıl süren birlikteliğin ardından evlenmeye karar vererek nikah kıydırdı.

Menteşe İlçesi’nde bulunan Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine Uygun ve Çerkoskaya'nın yakınları ve arkadaşları katıldı.

Nikah öncesi gazetecilere açıklama yapan damat Kuzey Uygun, eşi ile 1,5 yıl önce Marmaris’te tanıştığını ve aynı iş yerinde çalıştığını söyledi.

Yaklaşık 1,5 süren arkadaşlıklarının ardınan evlenmeye karar verdiklerini belirten Uygun, "Şu anda Rusya ile Türkiye arasında diplomatik bir kriz var. Devlet büyüklerimiz söyledikleri ve yaptıkları ile bizleri temsil ediyorlar. Her şey onlarda bitiyor. Biz gördüğünüz gibi düşman değiliz ve evleniyoruz. Mutluyuz ve herhangi bir sorun yok. Devlet büyüklerimizden sağduyu bekliyoruz. Çözümlere daha sağduyulu yaklaşmalarını bekliyoruz" dedi.

Gelin Çerkoskaya ise Türkiye'de yaşamaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Her iki ülkenin insanlarının birbirlerini çok sevdiğine işaret eden Çerkoskaya, "İnsanlar birbirlerini çok seviyorlar. Hiçbir sorun yok. Bütün sorunlar çözülsün istiyorum. Ben Türkiye’de çok mutluyum” diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.