Muğla

Şehit teğmenin babasının motosiklet kazasında hayatını kaybetmesi

21:38 19 Aralık 2015
Şehit teğmenin babasının motosiklet kazasında hayatını kaybetmesi

Kazada ağır yaralı olarak Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan diğer sürücü Uslu, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti

 Menteşe ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı ve sürücülerden Şehit Jandarma Teğmen Altuğ Pek'in babası Mehmet Pek'in olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, diğer sürücü de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla-Yatağan Karayolu Salihpaşalar mevkisinde iki motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralı olarak Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mustafa Uslu, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

- Vali Çiçek, mesaj yayımladı

Muğla Valisi Amir Çiçek,  yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Evladımız Altuğ Pek’in acısı hala içimizdeyken muhterem babası Mehmet amcamızı talihsiz kazada kaybetmek bizi derinden sarstı. Ailemizin başı sağolsun. Sözün bittiği yerdeyiz. Allah rahmet eylesin."

- Olay

Muğla-Yatağan Karayolu Salihpaşalar mevkisinde Mustafa Uslu yönetimindeki 48 BC 755 plakalı motosiklet ile Mehmet Pek'in kullandığı plakasız motosiklet çarpışmış, Pek olay yerinde hayatını kaybederken, Uslu ise ağır yaralanmıştı.

Mehmet Pek'in 12 Kasım'da Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerce şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek'in babası olduğu öğrenilmişti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.