Muğla

"Potansiyel Enerjini Keşfet" projesi

19:00 21 Aralık 2015
"Potansiyel Enerjini Keşfet" projesi

Proje kapsamında öğrencileri spor malzemesi dağıtıldı

 "Potansiyel Enerjini Keşfet" projesi çerçevesinde, öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Isparta Valisi Amir Çiçek, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Potansiyel Enerjini Keşfet" projesi nedeniyle Gazi Mustafa Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, emniyet birimlerinin sadece suç işlemeyi önleyen, suçluyu yakalayan bir kurum olmadığını söyledi.

Polis ekiplerinin görevlerini yaparken sosyal aktivitelerle de vatandaşın yanında olduğunu belirten Çiçek, proje kapsamında, çocukların ve gençlerin kabiliyetine göre değerlendirilirken aynı zamanda zararlı alışkanlıklardan da uzak tutulduğunu vurguladı.

Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise bir yıl süren çalışmalar kapsamında iki ayrı toplumsal hizmet projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Proje kapsamında 500 öğrencinin yeteneklerine uygun alanlara yönlendirildiğini ifade eden Çetinkaya, okul ziyaretleri, seminerler ve toplantılar ile 20 bin kişiyle buluştuklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından, öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Programa  İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Hakim Muhittin Özdemir ile kurum müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.