Muğla

Fethiye'de yazdan kalma günler

15:45 27 Aralık 2015
Fethiye'de yazdan kalma günler

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü Fethiye'de vatandaşlar sıcak havanın keyfini yaşadı

Ülkenin doğusunda soğuk ve kar yağışlı hava etkili olurken Muğla'nın Fethiye ilçesinde vatandaşlar denize girip, güneşlendi.

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü Fethiye'de hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı'nda denize girdi, kumsal da güneşlendi.

Bazı vatandaşlar sahildeki kafelerde dinlenirken bazıları da kumsalda piknik yapıp, balık tuttu. Macera tutkunu vatandaşlar bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapıp, Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

Hafta sonunu Ölüdeniz'de dinlenerek değerlendiren Yiğit Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiye'de yazdan kalma günleri yaşadıklarını söyledi.

Aralık ayının son haftasında olmalarına rağmen insanların denize girmeye devam ettiğini kaydeden Kalkan, "Müthiş bir nimet. Çok mutluyuz burada yaşamaktan. Havanın yanı sıra deniz suyu sıcaklığı da çok güzel, üşüyerek çıkmıyorsunuz" dedi.

Denize giren Batuhan Bozkurt ise ülkenin doğusunda kış yaşanırken Fethiye'de çok güzel bir hava olduğu için denizde yüzdüklerini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.