Muğla

Kaçaklardan geriye kalan malzemeler toplandı

17:23 30 Aralık 2015
Kaçaklardan geriye kalan malzemeler toplandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kaçakların yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy Adasına geçmeden önce barınma alanı olarak kullandıkları bölgedeki çadırlar ve diğer malzemeler, ekiplerce toplandı

Bodrum ilçesinde, kaçakların yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy Adasına geçmeden önce, barınma alanı olarak kullandıkları yerdeki derme çatma çadırlar ile öteki malzemeler, polis ve belediye ekiplerince toplandı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Birimi çalışanları, özellikle Pakistan uyruklu kaçakların yaşam alanı haline getirdikleri ilçeye bağlı Bitez Mahallesi Adaboğazı mevkisinde temizlik çalışması yaptı.

Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgeye, polis ve belediye ekipleri denizden ulaştı.

Çok sayıda ekibin görev aldığı temizlik çalışmalarında, kaçakların ağaç dallarına astıkları geçici naylon çadırlar ile diğer birçok atık malzeme, toplandı.

Temizlik çalışmalarında söz konusu alandaki çok sayıda yırtılmış ve kesilmiş botlar dikkati çekti. Yetkililer, kaçakların yurt dışına geçmek için bu yırtık botlara yeniden yama yaparak kullanmak istediklerini bildirdi.

Kullanılamaz hale gelen botlar ve diğer malzemeler, uygun bir noktaya götürülmek üzere ekiplerce bir araya getirildi.

Yaklaşık iki saat süren çalışma kapsamında, polis ekipleri bölgede yaşayan başka kaçakların olup olmadığı konusunda da inceleme yaptı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.