Muğla

Vergi Haftası

16:43 24 Şubat 2016
Vergi Haftası

Marmaris ilçesinde kurumlar ve gelir vergisinde ilk üçe giren kişi ve firmalar açıklandı.

Turizmin en önemli merkezlerinden Marmaris’te ilk üç sıradaki rekortmenler denizcilik sektöründen olurken, Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi rekortmenlerinin yarıdan fazlasını konaklama sektörü ile uğraşan isimler oluşturdu.

Marmaris’te vergi rekortmenleri ilk 20 sıralamasında 11 tane otelci olmasını değerlendiren Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, konaklama sektörünün ekonominin önemli bir lokomotifi olduğunu ödediği vergilerle de dürüst olduğunu gözler önüne serdiğini söyledi.

Katar Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Nasser Ahmet Ali Al Thani’ye ait Munamar Otel’in sahibi Al Maselah İnş. Ve San. Tic. Ltd.Şti. de Marmaris’te vergi rekortmenleri sıralamasında 17. olurken Muğla il genelinde de 85. sırada yer aldı.

Kurumlar vergisinde Netsel Marina, Marmarin Marina ve Marmaris Liman İşletmeciliği ilk üçe girdi.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi, denizcilik sektörünün ilk üçte olmasının gurur verici olduğunu belirtti. Mengi, “Netsel Marina, Marmarin Marina ve Marmaris Liman İşletmeleri üyelerimizin gösterdikleri bu başarı da denizcilik sektörünün önemini ve sektöre yapılacak desteklerin artmasının ülkemize getireceği faydalarını göstermektedir. Üyelerimizin İş dünyasındaki başarılarını devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Gelir vergisinde ise birinci Efsun Yazıcı, ikinci Serkan Yazıcı, üçüncü İsmail Mukbil Etüs oldu

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.