Muğla

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

12:16 08 Mart 2016
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Bodrum Devlet Hastanesini ziyaret etti.

İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp başta olmak üzere, kadın kollarının da katıldığı ziyarette kadın hastalar, refakatçiler ve kadın sağlık personeline karanfil dağıtıldı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Hasta kadınları, refakatçileri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiklerini belirten Demiralp, "Onlara biraz moral verelim istedik. Biraz kendilerini iyi hissetmeleri amacıyla hastaneye geldik. Tüm kadınlara karanfil veriyoruz" dedi.

Hastanede tedavi gören hastalardan Ayşe Kızılkaya ise günün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olduğunu bilmediğini söyledi.

Kendisini ziyarete gelen yetkililere teşekkür eden Kızılkaya, "Kadınlar günü olduğunu bilmiyordum. Kimden duyayım ki. Ziyarete gelenler sayesinde şuanda hatırlamış olduk" dedi.

Hastanede refakatçi olarak yakınını bekleyen Serpil Selimoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok mutlu olduk. Bizi bugün yine hatırlayarak ziyaretimize geldiler. Teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Demiralp ve beraberindekiler, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin ve hastalarla bir süre daha sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.