Muğla

Menteşe Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı

15:03 06 Nisan 2016
Menteşe Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı

Menteşe Belediye meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, konakaltı iskender alper kültür merkezinde gerçekleşen meclis toplantısında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren örnek projelere imza atarak marka kent olmayı hedeflediklerini, bunun için kendilerine ve vatandaşlara güvenerek emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Yerel yönetimlerin sıradanlığının dışına çıkarak sadece yol ve kaldırım yenileyen, park bahçe yapan belediye algısını kırmak istediklerini belirten Gümüş, "Yaratıcı zeka ürünlerimizi projelerimize yansıtmak için, canla başla çalışıyor, emek harcıyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve halkımızı yönetim sürecine katarak Menteşe'yi birlikte yönetiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yenilikçi, fark yaratıcı fikirler üretip örnek projelere imza atarak hizmet vermeye devam ettiklerini kaydeden Gümüş, şu bilgileri aktardı:

"Geride bıraktığımız zaman dilimi içerisinde önce insan dedik ve projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Bir yıldır sosyal, üretken, doğru, dürüst belediyecilik uygulamalarını sürdürdük. Temel ilke olarak halkın yararını düşünerek yapmış olduğumuz tüm hizmetler bizlerin en büyük onur kaynağı olmuştur."

Toplantıda, belediyesi, 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Ayrıca, meclis divan katipliği, başkan vekilliği, ikinci başkan vekilliği, encümen üyeliği ve ihtisas komisyonlarının seçimleri gerçekleştirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.