Muğla

"Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler" buluşması

17:51 19 Nisan 2016
"Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler" buluşması

Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler" etkinliği düzenlendi.

Unilever Food Solutions tarafından Bodrum'daki bir otelde düzenlenen etkinliğe, 500'e yakın aşçı ve stajyer aşçı katıldı. Tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ'ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte, bazı gıda ürünlerinin tanıtımı da yapıldı. Etkinlikte, Demet Akbağ'ın şeflerin mutfakta yaşadıkları sorunlara değindiği skeçler de beğeni topladı.

Demet Akbağ, etkinlik sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, buluşmada ikinci kez sunum yaptığını söyledi. Şeflerle bir araya gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Akbağ, "Bol bol yemeğin olduğu bir etkinlik oldu. Çeşitli skeçler de yaptık. Bu etkinliğin Bodrum'da yapılıyor olması ayrıca bir keyif." dedi.

Akbağ, sahnede aşçılık oyunu oynadığını belirterek, "En güzeli sahnede aşçılık önlüğü giymem ve aşçılık oyunu oynamam oldu. Benim ismimi de önlüğe yazmışlar bu çok hoşuma gitti." diye konuştu.

- "Bu yıl sinema filmi olmayacak"

Akbağ, gazetecilerin projeleri hakkında sorduğu bir soruya ise "Sanıyorum bu sene bir film çalışmam olmayacak. İçimize sinen bir proje olmadı. Uzun süre sonra ilk defa sinema adına bir şey söyleyemiyorum. Farklı bir deneyimim olabilir." yanıtını verdi.

Televizyon programlarının birbirinin hep tekrarı olduğuna dikkati çeken Akbağ, şöyle konuştu:

"Televizyonda da artık her şey kendini tekrar etmeye başladı. Televizyon dizileri hala seyircinin ilgisini çekiyor ama birazcık daha seyirci seçici olmaya başladı. Her şeyi de böyle kabullenip baştan sona takip etmiyor. O yüzden belki bir sürprizim olabilir televizyonda yeni bir proje adına. Okulların kapanmasını bekliyoruz."

Sağlığına gerekli özeni gösterdiğini vurgulayan Akbağ, yaşam ve yeme biçimini şekillendirdiğini, mutfakla da arasının oldukça iyi olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.