Muğla

Voleybol: Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği

16:48 14 Mayıs 2016
Voleybol: Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği

Bodrum İhtisas Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanan Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği voleybol karşılaşmasında, Bodrum İhtisas Spor Kulübü, İzmir Menemen Belediye Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Aydın, Denizli, Manisa il birincileri ve İzmir il dördüncüsü olan takımların da katıldığı maçta, Bodrum İhtisas Spor Kulübü, İzmir Menemen Belediye Spor Kulübü'nü 3-0 yendi.

Üç set oynanan karşılaşmada Bodrum İhtisas Spor Kulübü üst üste aldığı sayılarla karşı takıma set sayısı vermedi.

Muğla birincisi olan yıldız kız takımı aldığı galibiyetle 8-15 Haziran'da İzmir'de oynanacak "Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasına" gitmeye hak kazandı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'in de izlediği karşılaşmada, renkli görüntüler de yaşandı.

Maç sonrası genç sporcularla bir araya gelen Demiralp, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade etti. Kulüp Yöneticisi ve takım antrenörü olan Refik İpçi'yi de tebrik eden Demiralp, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan oyunculara başarılar diledi.

Bodrum İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi ise Türkiye genelinde 11 grup olduğunu belirterek, "Topladığımız puanlarla bu gruplardan en iyi ikinciler kontenjanına girdik. İzmir'de yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandık." dedi.

İpçi, sporcuların iyi bir performans sergilediğini de ifade ederek, "7-8 yıldır voleybol oynayan çocuklarımız. Uzun süreli bir çalışmanın ürününü aldık. Hedefimiz buydu ve başardık. Bodrum Belediyesine de bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.