Muğla

Muğla'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

00:06 12 Ağustos 2016
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde hafif ticari araç ile elektrikli motosikletin çarpışması sonucu Suriyeli sığınmacı hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ramazan Çalık (24) yönetimindeki 35 GA 2180 plakalı hafif ticari araç, Yatağan-Milas karayolu İnönü Bulvarı Çamlık mevkisinde Suriyeli sığınmacı Ahmed Kebbeh'in (38) kullandığı elektrikli motosikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Kebbeh ve oğlu Abdulkadir Kebbeh, 112 Acil Servis ekiplerince Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Kebbeh, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cenaze, otopsi için Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Abdulkadir Kebbeh'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı haber alan Kebbeh'in yakınları ve ilçede bulunan diğer Suriyeli sığınmacılar Yatağan Devlet Hastanesine geldi.

Hafif ticari aracın sürücüsü Çalık gözaltına alınırken, kaza anı çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Kebbeh'in, yaklaşık 4 yıl önce ülkesindeki iç savaştan kaçarak ailesiyle Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Menteşe ilçesine bağlı Salihpaşalar Mahallesindeki bir polyester fabrikasında işçi olarak çalıştığı belirtilen Kebbeh ve oğlunun Suriyeli bir ailenin düğün törenine gitmek için yola çıktıkları kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.