Muğla

Selami Şahin, Bodrum'da konser verdi

09:19 15 Eylül 2016
Selami Şahin, Bodrum'da konser verdi

Ünlü söz yazarı ve müzisyen Selami Şahin, Bodrum'da konser verdi.

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren sanatçı, söylediği nostaljik şarkılarla ilçedeki tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, Bodrum'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlayan Şahin, "Bu bayramın insanlara sevgi, barış ve birlik getirmesini diliyorum." dedi.

Şahin, Kuşadası ve Ankara'da da sahne alacağını kaydetti.

Eski bayramlardan da bahseden Şahin, "Gün geçtikçe bayramlar da değişiyor. Eski bayramlarda tüm akrabalar bir araya gelirdi. Bende el öpüp para toplardım. O günler her zaman daha farklıydı. Bayramlar kutsaldır. Ailemi çoktandır görmedim. Kardeşlerimi görmek bana heyecan ve mutluluk veriyor. Evlatlarım benim canlarım." değerlendirmesini yaptı.

Yıl sonunda yeni şarkılarından oluşan bir albüm de çıkartacağını aktaran Şahin, Bodrum'da anılarının çok fazla olduğunu söyledi.

Daha sonra "Seninle başım dertte" isimli şarkısıyla sahneye çıkan Şahin, izleyenlerden yoğun alkış aldı. Şahin gecede, "Alışmak sevmekten daha zor geliyor", "Gözler kalbin aynasıdır" gibi sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Selami Şahin'in konserini, aralarında sanat, spor ve iş dünyasından kişilerin de olduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.