Muğla

Ağaoğlu hemşehrilerini yatında ağırladı

19:25 16 Eylül 2016
Ağaoğlu hemşehrilerini yatında ağırladı

İşadamı Ali Ağaoğlu, tatilini geçirdiği Marmaris’te, Karadenizli iş adamlarını Çiftlik Koyunda demirli yatında misafir etti.

Marmaris'te ada satın alan Ağaoğlu, kendisini ziyarete giden Marmaris Karadenizliler Derneği Başkanı Gıyasettin Doğanay, yönetim kurulu üyeleri Kemal Kalemci ve Temel Irmak’ı lüks yatında ağırladı.

Bir süre Marmaris ve Karadenizlilerle ilgili sohbet eden Ağaoğlu’nun önümüzdeki günlerde derneğin gecesine de katılabileceği bildirildi.

Karadenizliler Dernek Başkanı Gıyasettin Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklamada Marmaris'te adası bulunan ve tatile gelen Ağaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti.

Karadenizli olarak Ağaoğlu ile gurur duyduklarını ifade eden Doğanay, "Kendisini seviyoruz. Bizim gurur duyduğumuz isimlerden başarılı bir iş adamı. Marmaris'te olduğunu duydum. Yönetim olarak ziyaret ettik. Sağ olsun bizi yatında ağırladı. Güzel samimi hoş sohbet ettik. Kendisi ileride yapacağımız gecemize gelecek. Marmaris böylesi büyük bir iş adamından istifade eder umarız." diye konuştu.

Ağaoğlu, bir süre önce satın aldığı Çiftlik Koyu'ndaki adasına demirlediği lüks yatında misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.