Muğla

6. Bodrum Türk Filmleri Haftası

17:22 29 Eylül 2016
6. Bodrum Türk Filmleri Haftası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen "6. Bodrum Türk Filmleri Haftası"nda Pamuk Prens filmi ilk kez sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkısıyla Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Cinemarine Sinemaları, Magazin Gazetecileri Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen etkinlikte, "Pamuk Prens” filminin ilk gösterimi yapıldı.

Gösterimin ardından "Pamuk Prens” filminin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, yönetmen, senarist, yapımcı Birol Güven ve SİSAY Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, gazetecilerle bir araya geldi.

Seyircinin sektörden yeni şeyler beklediğini belirten Birol Güven, yetişkinlerin gençlere nazaran daha çok yenilik istediğini dile getirdi. Güven, "Çünkü genç nesil her şeyle yeni karşılaştığı için yapılanları yeni zannediyor. Ama yaşı ileri olanlar, benzer filmleri defalarca seyrettikleri için yeni şeyler görmek istiyorlar." dedi.

"Pamuk Prens" filmini doğru zamanda yaptıklarını söyleyen Güven, filmin farklı bir şey bulmak isteyenlerin beğenisini kazanacağını düşündüğünü ifade etti.

- "Bizim işimiz eğlence"

Karadağlı ise gazetecilere "Kendimi sizin beni ciddiye aldığınız kadar ciddiye almıyorum." diye konuştu.

Karadağlı, "Egonun içinde kendinizi bir dev aynasında görmeye başladığınız zaman işte tehlike çanları çalmaya başlıyor demektir. Bizim işimiz aslında eğlence. Filmde de biz eğlenmemize baktık. Hem kendimizi hem de yaptığımız işi çok fazla ciddiye almamamız gerekiyor. Sonuçta ben atomu parçalamıyorum, insanlar keyif alsın diye bir iş yapıyorum." diye konuştu.

Farklı filmlerin tanıtımının yapıldığı etkinlik, 2 Ekim'de sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.