Muğla

Öztürk, Bodrum Devlet Hastanesi inşaatını gezdi

17:12 31 Mart 2017
Öztürk, Bodrum Devlet Hastanesi inşaatını gezdi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Konacık Beylikkırlar mevkisinde inşaatı hızla ilerleyen Bodrum Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Öztürk, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Berkan Şahin ve yüklenici firma yetkilisi Hakan Özsavran'dan bilgi aldı.

İnşaatın iki yıl içerisinde tamamlanacağını belirten Öztürk, hastanenin 27 bin metrekare kapalı alanı olduğunu söyledi.

Hastanenin ihale bedelinin 41,5 milyon lira olduğunu ifade eden Öztürk, "Bodrum'a bu çapta bir yatırımı getirmek için çok mücadele verdik. Yerel birçok gerekçe ile geciktirilen bu projeyi hızla tamamlayıp, dünyaya açılan en önemli pencerelerimizden biri olan Bodrum'da hizmete açacağız." dedi.

Öztürk, Bodrum Devlet Hastanesi inşaatını bizzat takip ettiğini, her geldiğinde uğrayıp çalışmalar hakkında bilgi aldığı kıymetli bir proje olduğuna dikkat çekti.

"Türkiye'nin her bölgesinde vatandaşın sağlık problemlerini çözmeden bize rahat yok." diyen Öztürk, şöyle konuştu:

"Hastanemiz yeni nesil teknolojilerle donatılacak ve hizmet verecek. Yatak sayısı, ameliyathaneleri ve poliklinik alanları ihtiyaç duyulduğunda kapasitesi arttırılacak şekilde projelendirildi. Bodrum İlçe Başkanımız Macit Gündoğdu ve ilçe teşkilatımızın sağlık komisyonu projenin yakın takipçisi ve destekçisidir."

Yaklaşık 50 dönüm arazi içinde yer alacak Bodrum Devlet Hastanesi'nde, banyo ve lavabosu bulunan tek ve iki kişilik odalar, yaklaşık 6 bin 200 metrekarelik oturma alanı, 48 poliklinik odası, 22 yataklı yoğun bakım odası ve 5 ameliyathane bulunacak.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.