Muğla

Anadolu Ajansının 97. yaşı gökyüzünde kutlandı

10:23 06 Nisan 2017
Anadolu Ajansının 97. yaşı gökyüzünde kutlandı

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilot Kooperatifi Başkan Celal Yıldız, Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayıp gökyüzünde pankart açarak Anadolu Ajansının kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutladı.

Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nin bin 700 metre rakımdaki pistinden atlayış yapan yamaç paraşütü pilotu Yıldız, gökyüzünde "97. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankart açtı.

Yıldız, Ölüdeniz semalarında dalgalandırdığı pankartı, aksiyon kamerasıyla da görüntüledi. Yıldız, havada kameraya "Anadolu Ajansımızın 97. yıl dönümü kutlu olsun. Yıllar boyunca bize verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine minnettarız." dedi.

Uçuşun ardından Belcekız Plajı'na iniş yapan Yıldız ve bazı yamaç paraşütü pilotları, pankartla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansının en önemli özelliğinin, 1920'de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulması olduğunu belirten Yıldız, "Ajansa yapılan ilkeli ve tarafsız haberler dolayısıyla teşekkür etmek istedik. Kooperatif olarak gökyüzünde görülmesini istedik. Anadolu Ajansımız için böyle bir etkinlik yaptık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.