Muğla

Saatcı'ya Avrupa şampiyonu Atlı'dan ziyaret

12:30 06 Nisan 2017
Saatcı'ya Avrupa şampiyonu Atlı'dan ziyaret

Macaristan'daki 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa şampiyonu olan Süleyman Atlı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

Atlı'nın Fethiye'nin gururu olduğunu dile getiren Saatcı, Atlı'nın küçüklerde daha önce dünya şampiyonluğu olduğunu hatırlattı. Süleyman Atlı'nın büyükler kategorisine soyunduğunu, orada da başarılı olacağına inandığını dile getiren Saatcı, şunları kaydetti:

"Adını altın harflerle Türkiye güreş tarihine yazdıracak bir kardeşimiz. Ben öncelikle ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ailenin sahip çıkması ve teşvik etmesiyle bunların hepsi oldu. Hocalarına teşekkür ediyorum. Fethiye'den böyle bir şampiyonun çıkması, gelecekte de şampiyon olacağından şüphemiz olmayan ve en önemlisi bizim evladımız olması Beşkaza için müthiş bir gurur. Allah sırtını yere değdirmesin. Bileği güçlü olsun inşallah."

Şimdiye kadar verdiği desteklerden dolayı Saatcı'ya teşekkür eden Süleyman Atlı ise hedefinin büyükler kategorisinde dünya şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Saatcı, Atlı'ya hediye verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.