Muğla

Trafik ekiplerinden "ikramlı" bayram denetimi

16:13 24 Haziran 2017
Trafik ekiplerinden "ikramlı" bayram denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ilçeye gelen sürücüleri durduran polis ekipleri, evrak ve emniyet kemeri kontrolü yaptı.

İlçe girişinde uygulama yapan ekipler, ziyaretçilere şeker, karanfil ve kolonya ikram etti.

Polis ekipleri, araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları ve hız yapmamaları konusunda uyardı.

İstanbul'dan Fethiye'ye tatile gelen Nilüfer-Sadık Sadıkoğlu çifti uygulamanın çok güzel olduğunu belirterek polislere teşekkür etti.

Eşiyle İzmir'den tatile gelen Ziya Akbaş ise, ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştıklarını ve kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.

Yollarda sürekli uygulama olduğunu ifade eden Akbaş, "Biz emniyet kemerlerimizi takmadan yolculuk yapmıyoruz. Herkese de kemer takmasını tavsiye ediyorum." dedi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Mehmet Zeybek, tatil dolayısıyla ilçede trafik yoğunluğu oluşmaya başladığını bildirdi.

Tatilcilerin güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için uygulamaların tatil boyunca devam edeceğini kaydeden Zeybek, "Sürücülere hız yapmamaları ve emniyet kemerlerini takmadan yolculuk yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduk. Misafirlerimizin şeker tadında bir bayram geçirmeleri için şeker, karanfil ve kolonya ikramında bulunduk." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.