Muğla

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

16:53 10 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Mete, mesajında, iletişim çağında olduğumuz bir dönemde bilgiye ve habere ulaşma özgürlüğünün vazgeçilmez öneme sahip olduğunu belirtti.

Gelişen teknolojiye bağlı olarak bilgiye ve habere çok hızlı ulaşılmasının beraberinde bazı problemleri de getirdiğini ifade eden Mete, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Özellikle doğru habere ulaşmak, en az habere ulaşmak kadar zor bir hal almıştır. İşte tam da bu noktada basın mensuplarımızın sorumluluğu ve yükleri daha da artmakta işleri daha da zorlaşmaktadır.

Demokrasinin gelişmesinde ve toplumda yaşanan aksaklıkların giderilmesinde var güçleriyle mücadele eden basın mensuplarımızın katkısı asla yadsınamaz. İfade etmek isterim ki büyüyen ve gelişen Türkiye’de, basınımızın çok sesli oluşu, farklı fikirlerin ve görüşlerin dile getirilmesi bizlere birer zenginlik olarak yansıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Muğla’mızın yerel gazetecileri olmak üzere, nerede ve nasıl olduğuna bakmaksızın görevlerinin derdinde olan, gazetecilik meslek ahlakı ve bilinci ile hareket eden tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.