Muğla

MSKÜ Turizm Fakültesi EMITT Fuarı'nda

11:58 27 Ocak 2018
MSKÜ Turizm Fakültesi EMITT Fuarı'nda

Muğla SBıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)Turizm Fakültesi, EMITT Fuarı'nda stant açtı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda stant açarak fakülterini, üniversiteyi ve Muğla'yı tanıttıklarını söyledi.

Fuara, turizm fakültesi öğretim üyelerinden Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çeken ve Arş. Gör. Volkan Aktan ile fakülte öğrencilerinden Sinem Kılıç, Abdi Can Dertliçoban ve Gönül Uğuzalp'ın katıldığını anlatan Bahar, hedeflerinin standı ziyaret eden öğrenci adaylarına fakültelerini tanıtmak olsa da sektör temsilcileri ile işbirliğini kuvvetlendirmenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Her yıl yaklaşık 46 bin sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan fuarda stantlarının da büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Bahar, şöyle konuştu:

"Fuar boyunca katılımcı otel, acente ve diğer kuruluşlara 28 Şubat 2018 tarihinde üniversitemizde gerçekleşecek 'Turizmde-Okul-Sektör Buluşması' hakkında da bilgi verilecek ve etkinliğimize davet edilecektir. Fuarın ilk gününde standımızı birçok öğrenci adayı, mezunlarımız, akademisyenler ve sektör temsilcisi ziyaret etmiştir."

Bu yıl 60 bin metrekarelik 10 salonda 85 ülkeden bin 65 katılımcıyı ağırlayan EMITT Fuarı, pazar günü sona erecek.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.