Muğla

Yaşlılar Haftası

17:56 23 Mart 2018
Yaşlılar Haftası

Bodrum Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla, 65 yaş üstü vatandaşlara özel film gösterimi gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Bodrum Cinemarine sinemalarının destekleriyle gerçekleştirilen etkinliğe, Mumcular, Karaova, Gölbaşı, Bahçeyaka, Sazköy ve Çamlık mahallelerinden 65 yaş üstü vatandaşlar katıldı.

Özellikle daha önce sinemaya gelmemiş vatandaşlar belediye ekipleri tarafından evlerinden alındı. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ile Halkla İlişkiler Sorumlusu Tolga Karademir ve servis personeli tarafından sinema girişinde karşılanan vatandaşlar "Çanakkale 1915" filmini seyretti.

Filmin gösterimi sırasında bazı vatandaşların duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Etkinlik film gösteriminin ardından düzenlenen yemek ile devam etti. Filmin ardından belediyeye ait kafe ve restorana gelen konuklara Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da eşlik etti.

Yaşlılarla yakından ilgilenen Kocadon, "Her biriniz başımızın tacısınız. Bizlerin ve Bodrum'un bugünlere gelmesinde çok büyük emekleriniz var. Bugün de bu vesileyle bir araya geldik. Etkinliğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ellerinizden öpüyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.