Muğla

2. Geleneksel Dalyan Sanat Festivali

17:10 02 Nisan 2018
2. Geleneksel Dalyan Sanat Festivali

Ortaca Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenecek 2. Geleneksel Dalyan Sanat Festivali, 22-25 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Festival Sanat Danışmanı Orhan Zafer, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22-25 Nisan tarihlerinde "sanat hayattır" sloganıyla düzenlenecek 2. Geleneksel Dalyan Sanat Festivali için içeriği ve sosyal sorumluluk projeleriyle sanatsal olarak oldukça zengin bir program planladıklarını söyledi.

Festivalde, resim, fotoğraf, seramik, karikatür, ebru ve cam sanatı olamak üzere 6 disiplinde 25 sanatçının bir araya geleceğini dile getiren Zafer, sanatçıların "Kaunos'ta Zaman" temasıyla eserler vereceklerini dile getirdi.

Zafer, sanatçıların ayrıca foto safari-eskiz maratonu gibi kültür ve sanat gezilerine katılacağını, 23 Nisan'da ortak atölye çalışmaları ve fotoğraf sergisiyle öğrencilerle bir araya geliceğini kaydetti.

Ortaca Belediyesi ve Kent Konseyi'nin festivalin hayata geçirilmesi için kapsamlı bir ortam sağladığını ifade eden Zafer, sanatseverleri Dalyan'a davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.