Muğla

Ruhsatın arasına 100 lira sıkıştırıp verince...

15:14 07 Nisan 2018 10 Yorum Var
Ruhsatın arasına 100 lira sıkıştırıp verince...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kendisine trafik cezası uygulayan görevli 2 polis memuruna ruhsat içinde 100 lira rüşvet vermek isteyen bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye-Antalya karayolu Çırpı uygulama noktasında uygulama yapan Fethiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli 2 polis memuru, uygulama sırasında özel izne bağlı yük taşıyan bir tırı ve artçı aracı durdurdu. Polis ekiplerinin tır şoföründen evraklarını istemesi üzerine şüpheli S.Y. ruhsat içinde 100 lira uzatarak aracın görmezden gelinmesini istedi. 

Bunun üzerine trafik polisi ekibi, uygulama noktasında bulunan Fethiye Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerine S.Y.'yi teslim etti. Görevli polis memurlarına rüşvet teklif ettiği iddia edilen S.Y.’nin gözaltına alındığı, sürücüye emniyet kemeri kullanmamak ve özel izne bağlı olarak taşınan yük hakkında gerekli tedbirleri almamaktan gerekli cezai işlemin uygulandığı öğrenildi. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık vazifesini adam gibi dürüstce yapmışlar biz dalga geçip küçümsüyoruz. Zaten olmasıgerekendi ve biz belkide unuttukmuyduk acaba olması gerekenleri?..
    Cevapla
  • YALAN DÜNYA 6 yıl önce Şikayet Et
    Youm yapanlara söylüyorum. Bakıyorumda görevli polis memurunun rüşveti almaması sürücüyü değilde sizi çok kızdırmış.
    Cevapla
  • Yazik olmuș 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet ,kizdirdi, baksana piyasayi yükseltti, bundan sonra șöförler artik 100tl üzeri teklif edecekler yazik degilmi,. Anlașlilan sende hiç vicdan diye birșey kalmamaiș. Seni merhametsiz seni
  • Eyt 6 yıl önce Şikayet Et
    Ama burası türkiye. Duygular aynı.
    İlk beğenen sen ol
  • Yes i do 6 yıl önce Şikayet Et
    Rutbeli amirler iyi bilir, Emekli olmadan en az iki yil kadar havaalaninda görev yapmak için canla bașla istekli olurlar. ,, bir memur emeklisiyle ilerde geçimi kolaylaștirma adına.
    Cevapla
  • Dogru 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Memurlarimiz aç kalmaz. Bak șimdi bu haberi okuyan diğer sürücüler, birdaha 100.lira uzatirmi hiç. En az 300. iși biliyorlar tebrik ettim.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    senin kalbin pis, kisi baskasini kendisi gibi bilirmis
  • Han 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kesin öyle yapıyorsun ama herkes sen deil
  • gunergok 6 yıl önce Şikayet Et
    sana yaranmak için daha ne yapmalılar?
  • Duyurulur 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeșim herkesin hakkini vereceksin, Ne öyle sadakami veriyorsun lan. Tamam eskiden olsaydi bir çorba parasina idare ediliyordu, ama șimdi öylemi hayat çok pahalandi. En az 400 .bu ișin Hakki ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.