Muğla

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü

16:09 09 Nisan 2018
Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Civelek, mesajında, Türk polis teşkilatı üyelerinin vatanın her karış toprağında, canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalıştıklarına işaret etti.

Polisin ülkedeki huzurun güvencesi olduğunu aktaran Civelek, mesajında şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden bu yana toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerin korunması için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Türk polis teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum. Türk polis teşkilatı, 173 yıllık tecrübesi, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile görevini fedakarca, büyük bir sorumluluk içerisinde tüm yurdumuzda yürütmektedir. İlimizin huzurlu ve güvenli bir kent olmasında polis-vatandaş işbirliği ile hayata geçirilen sosyal projeler ve yürütülen çalışmalarla Türk polis teşkilatı halkımız nezdinde saygın bir yerde durmaktadır. İlimizin ve yurdumuzun her köşesinde huzur ve güven ortamının tesisi adına görevi başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ve halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.