Muğla

Turizm ve Güvenlik Algısı Semineri

17:23 03 Mayıs 2018
Turizm ve Güvenlik Algısı Semineri

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileriyle biraraya geldi.

MSKÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Turizm ve Güvenlik Algısı" seminerinde konuşan Sel, 2018 yılında Menteşe jandarma sorumluluk alanında, emniyet ve asayiş olaylarını daha alt seviyelere çekmek için tedbir aldıklarını ifade etti.

Trafik kazalarında 2016 yılına göre, 2017'de düşüş kaydedildiğini, bu yıl sayıları daha da düşürmek için denetimleri sıklaştıracaklarını anlatan Sel, Muğla'nın turizmde marka kent olduğunu ifade etti. Hedeflerinin suç ve suç oranını en aza indirmek olduğunu anlatan Sel, 2018 yılı için hedeflerinin başta uyuşturucu ile mücadele, asayiş ve trafik kazaları ile mücadeleyi sıfıra indirmek olduğunu dile getirdi.

Kentin turizmi ve güvenlik yapısı hakkında bilgi veren Sel, jandarma teşkilatının genel yapısı ve envanteri hakkında da sunum yaptı.

Sel, teşkilatın personel temin sürecini ve süreçte dikkat edilen hususlar hakkında da bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar ise sunumun ardından Tuğgeneral Sel’e günün anısına plaket takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.