Muğla

Engelli kadına şiddet! Bacaklarını kırdılar

11:37 07 Mayıs 2018 7 Yorum Var
Engelli kadına şiddet! Bacaklarını kırdılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan bedensel engelli Meliye Arslan'ın tartıştığı komşusu A.K. ile 2 yakını tarafından dövülüp, tekerlekli sandalyesinden yere itildiği öne sürüldü.

Olay, 5 Mayıs Cumartesi günü öğle saatlerinde, Köyceğiz'e bağlı kırsal Sazak Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakini A.K., iddiaya göre, temizlediği tarlasındaki ot ve çöpleri aralarında husumet bulunduğu belirtilen bedensel engelli Meliye Arslan'ın evinin önüne bıraktı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma, A.K.'nin ağabeyi K.K. ile yengesi Ü.K.'nin de katılmasıyla büyüyüp, kavgaya dönüştü. Bu sırada Arslan, A.K. ve yakınları tarafından dövüldü. Tekerlekli sandalyesinden düşen Arslan, başını yere çarpıp, bayıldı.

Düşerken, ayakları akülü tekerlekli sandalyesine takılan Arslan'ın her iki bacağında da kırıklar meydana geldi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi geldi. Yaralı Arslan, sağlık görevlilerince ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Arslan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Arslan'ın kırılan iki bacağı da alçıya alındı.

Olayın ardından Meliye Arslan, kendisini darbettiğini ileri sürdüğü A.K., K.K. ve Ü.K.'den şikayetçi oldu. Jandarma, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'MUHTARA İLETTİM, İLGİLENMEDİ'

Birlikte yaşadığı amcasının ölümünden sonra hayatta kimsesinin kalmadığını anlatan Meliye Arslan, "A.K. ve yakınları ile daha önce de sorun yaşamıştık. Konuyu muhtara ilettim; ancak ilgilenmedi. Olay günü de tarlasından topladığı ot ve çöpleri evimin önüne atınca kendisini uyardım. Yakınları ile üzerime yürüdüler. Ü.K., beni akülü tekerlekli sandalyemden itti. İki bacağımda kırık var. Şu an için vücudumdaki ödem nedeniyle ameliyat olamıyorum" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz kirilsin inşallah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah onların en kısa zamanda belâlarını verecektir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ErhanBey 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılanları savunduğumdan değil.Lakin durum adi vakadır.Şu andan itibaren kimse kimseye yaklaşamaz.Yoksa haklı dahi olsa direk 4 aydan başlar.Ayrıca nüfus giderek çoğalıyorken ahlak giderek düşüyorken onu tutukla bunu tutukla hapisanemi alır nezaretmi.Bırakın cezalar ağırlaşsa bile ahlakın yok olduğu bir yerde hapisane inşaatı yapmaktan okul yapamazsınız.Neslimize ahlakı yaşayarak göstermeliyiz.Komşumuza ailemize.Yoksa bu düzende her ile iki dar ağacı on hapisane yapsan faydası olmaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer doğruysa yazıklar olsun onlara ,yardımcı olacaklarına bir de döek insan değillermiş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ofliahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye serbest yarım kalan işini bitirsin diye.geciken adalet adalet değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.