Muğla

Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası

15:42 07 Mayıs 2018
Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası

Muğla'da, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası Muğla'da etkinliklerle kutlanıyor.

Sınırsızlık Meydanı'nda Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan stantlarda görevliler tarafından vatandaşlara, trafik kazalarını önleme amaçlı bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Programa katılan Muğla Valisi Esengül Civelek, trafik kazalarının büyük çoğunluğunun trafik kurallarına uymamaktan kaynaklandığını söyledi.

Vali Civelek, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenli ve sürekli olarak trafik denetlemelerinin yapıldığını aktardı.

Trafik Haftası'nda trafik kurallarına uymanın önemini vatandaşlara aktarmak ve bu konuda bilinç oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Civelek, "Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızın düzenlemiş olduğu bu etkinliğin toplumun dikkatini çekeceğini umut ediyor, kazasız günler temenni ediyorum." dedi.

Programda ilköğretim okulu öğrencileri arasında yapılan trafik konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve yılın sürücüsü seçilenlere ödülleri Vali Civelek ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından verildi.

Vali Civelek ve beraberindekiler stantları gezdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.