Muğla

Rus iş adamı Rashnikov'un lüks yatı Bodrum koylarında

17:56 24 Mayıs 2018
Rus iş adamı Rashnikov'un lüks yatı Bodrum koylarında

Rus iş adamı Victor Rashnikov'a ait olduğu belirtilen ve dün akşam saatlerinde Bodrum ilçesine gelen "dev" yat, bugün ilçenin koylarını dolaştıktan sonra, Yalıkavak açıklarına demirledi.

Dünyanın sayılı zenginlerinden demir-çelik taciri Victor Rashnikov'un süper lüks yatı "Ocean Victory" öğlen saatlerine kadar Bodrum açıklarındaki Karaada önlerinde demirli kaldı. Yattaki helikopter, öğle saatlerinde havalanarak bir süre tur attı.

Büyüklüğüyle dikkati çeken 140 metre uzunluğundaki 6 katlı yat, öğleden sonra bulunduğu yerden ayrıldı. Bodrum açıklarında seyreden süper lüks yat Bitez, Ortakent-Yahşi, Akyarlar, Gümüşlük ve Yalıkavak açıklarından Bodrum'un koylarını dolaştı.

Akşam saatlerinde Yalıkavak açıklarına ulaşan yat, buraya demirledi. Süper lüks yata ait sürat botları da Yalıkavak marina ve sahilinde zaman zaman devriye turu yaptı. Personelin yatta temizlik ve bakım çalışması yaptığı gözlendi.

Yatın üzerinde bulunan helikopterin ise platformla tekne içerisine alındığı kaydedildi.

"Demir Kralı" olarak da anılan Rashnikov'un olup olmadığına ilişkin bilgi verilmediği yatın bir süre daha Bodrum'da kalacağı belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.