Muğla

İngiliz kızın Türkiye yalanı fos çıktı!

10:45 30 Mayıs 2018 4 Yorum Var
İngiliz kızın Türkiye yalanı fos çıktı!

Muğla'ya tatile gelen İngiliz turist Melanie Lightowler, Marmaris'te tanışıp sevgili olduğu barmen O.Ş.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Yapılan muayenede tecavüz bulgusuna rastlanmazken, turizmciler "Her sezon aynı hikâye" dedi.

Melanie Lightowler ile barmen O.Ş. Marmaris'te tanıştılar. Sevgili olan ikili, birlikte vakit geçirmeye başladı. Ancak bir süre sonra polise başvuran Melanie Lightowler, sevgilisinin kendisini otelde 36 saat boyunca rehin tuttuğunu ve tecavüz ettiğini öne sürdü.
Ülkesindeki gazetelere de bu yönde demeç veren genç kadının yapılan muayenesinde tecavüz bulgusuna rastlanmadı. Bunun üzerine O.Ş. savcılıktaki ifadesinin ardından "Adli Kontrol" şartıyla serbest bırakıldı. Turizmciler ise İngiliz gazetelerinin her turizm sezonu öncesinde Türk turizmine zarar vermek için gerçek dışı hikâyeler yayımladığını iddia etti.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Zafer K 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en çirkin kadınlar i
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mahmud 5 yıl önce Şikayet Et
    haber dogru. bi ingilizin yalan soylemesine gerek yok. Turizmci kendi cebini dusunuyor dogal olarak inkar ediyor. Bolgeyi iyi bilirim bu tip olaylar sıkca yasanır
    Cevapla
  • Lazrail 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu İngilizler neden bu kadar yalancı??? Açoğlu açlar
    Cevapla
  • Fener 5 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler cok yalancı
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avrupalılar ne aç bir millet arkadaş!
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.