Muğla

Milletvekili adayı Gökcan'ın Menteşe seçim çalışmaları

13:16 22 Haziran 2018
Milletvekili adayı Gökcan'ın Menteşe seçim çalışmaları

Gökcan, "imar barışı" düzenlemesi hakkında da bilgi vererek, bu düzenlemeyle Muğla'nın en büyük sorunlardan birinin çözüme kavuşacağını, vatandaşlardan bundan mutlaka faydalanmasını gerektiğini söyledi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gökcan, Menteşe Saburhane Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Mahalledeki bir kahvenin önünde vatandaşlara hitap eden Gökcan, AK Parti'nin Muğla'ya yaptığı yatırımları anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçeleri dolaştığını anlatan Gökcan, Muğla'nın istediği yerde olmadığını bu nedenle artık AK belediyecilikle tanışmasının vaktinin geldiğini söyledi.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana birçok kademesinde görev aldığını aktaran Gökcan, kendisinin de Saburhane Mahallesi'nin gelini olduğunu anlatarak vatandaşlardan oy isteyerek kendisine sahip çıkmasını istedi.

Seçmenlerden destek isteyen Gökcan, "Ben Saburhanenin geliniyim. umarım bu seçimde bizleri yalnız bırakmaz destek verirsiniz. Yerel seçimlerde de Menteşe ve Muğla'yı AK belediyecilik ile tanıştırıp gerekli hizmetlerin alınması için çaba göstereceğim." dedi.

Seçimlerin ardından haftanın 4 günü Muğla'da olacağını, millete hizmet için çalışacağını vurgulayan Gökcan, vatandaşların ilgisine de teşekkür etti.

Gökcan, bu dönem daha çok milletvekili çıkarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatarak, amaçlarının bu seçimde en az 3 milletvekilini meclise götürmek olduğunu dile getirdi.

Programa, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Zafer Alkaya, Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal ile partililer katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Gökcan, uzun süre alanda fotoğraf çektirerek kadınlarla sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.