Muğla

Erdoğan'ın seçim başarısı kutlanıyor

01:44 25 Haziran 2018
Erdoğan'ın seçim başarısı kutlanıyor

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı, Muğla ve ilçeleri Bodrum, Fethiye ile Yatağan'daki vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'nın elde ettiği başarı, Muğla'da vatandaşlarca sevinçle karşılandı.

Ellerinde Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla AK Parti Muğla İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada çeşitli tezahüratlar yapanlara MHP'li vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla destek verdi.

AK Parti'den Muğla Milletvekili seçilen Yelda Erol Gökcan, meydanda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, canla başla çalışan teşkilatlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Yarından itibaren Muğla'yı "AK belediyecilik"le tanıştırmak için çalışacaklarını vurgulayan Gökcan, vatandaşlara desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise kısa bir zaman içerisinde çok ciddi bir tempoyla seçime hazırlandıklarını vurgulayarak, büyük çaba gösteren kadın ve geçlere teşekkür etti.

AK Parti'nin Türkiye'de yeni bir tarih yazdığını belirten Mete, "Türkiye Cumhuriyeti artık yeni bir sistemle idare edilecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı da AK Partiliydi ve ilk Başkanı da AK Partili. AK Partililiğe yakışan her zaman bu ülkeyi birleştiren, ayırt etmeden kucaklayan oldu." dedi.

Muğla'da parti ve kişi ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Mete, bundan sonrada görülmemiş hizmetleri yapacaklarını dile getirdi.

Mete, Muğla halkının kalbini kazanarak 2019 seçimlerinde Muğla'yı AK Partili belediyecilikle bir araya getirmek istediklerini kaydetti.

Ellerinde Türk ve AK Parti bayrağı sallayan vatandaşlara, yoldan geçen bazı sürücüler de destek verdi. Bazı sürücülerin araçlarına AK Parti bayrağı takarak, şehir turu attığı gözlendi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla genelinde oy oranlarını artırdıklarını söyledi.

Türkiye'yi daha iyi bir geleceğin beklediğini vurgulayan Özmen, "Bizde hükümetimizin politikalarını Bodrum'a daha iyi anlatıp, Bodrum halkının daha çok sevgisini kazanmaya çalışacağız." diye konuştu.

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda toplanan kalabalık ise Salı Pazarına yürüdü. AK Partililer Salı pazarında çalan davul zurna eşliğinde oynadı. AK Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan konuşma yaptı.

Partinin Yatağan İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu. Ellerinde Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı sallayan vatandaşlara yoldan geçen bazı sürücüler de destek verdi.

AK Parti'nin zafer turuna, Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin seçmenleri de MHP bayraklarıyla eşlik etti. Vatandaşlara seslenen İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verenlere teşekkür etti.

Tekin, bir seçimden daha zaferle ayrıldıklarını belirterek yeni bir dönemin başladığını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.