Muğla

Michael Jackson'ın vokalisti Türkiye'ye yerleşti

15:09 29 Haziran 2018
Michael Jackson'ın vokalisti Türkiye'ye yerleşti

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD’li sanatçı Della Miles, daha önce tatil için gelip hayran kaldığı Muğla’nın Ortaca ilçesinin Dalyan Mahallesi’ne yerleşti.

Dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilen ve bazı çalışmalarında Anadolu ezgilerini soul-rock müziğiyle buluşturan Della Miles, bir ay önce Dalyan Kanalı kenarında kiraladığı müstakil, tek katlı, bahçeli, 2 oda 1 salon taş evde eşi ile yaşamaya başladı. Miles, Köyceğiz’in kırsal Çandır Mahallesi’nde, içinde eski bir taş ev bulunan 700 metrekarelik bir arazi satın alarak yatırım da yaptı.

Türkiye’ye ilk kez 7 yıl önce bir konser nedeniyle gelen vokalist Della Miles, "Türkiye’ye geldiğimde kendimi buradaki insanlara çok yakın hissetim. ABD’nin Teksas eyaleti, Houston şehrindenim. Bizim orada da insanlar birbirlerine yakındır, yardımlaşmayı sever, karşısındakine bir şeyler vermeyi sever. Türk insanın da aynısını hissettim. Menajerimin de Türk olması nedeniyle Türkleri çok sevdim. Türkiye’ye daha sık gelmeye başladım. Türkiye’yi gezerken de Dalyan’ı gördüm. Sonrasında doğası ve tarihi ile cennetten bir köşe olan Dalyan’a yerleştim. Burada doğal yaşıyorum, komşumdan sütümü, tavuğun altından yumurtamı alabiliyorum. Bahçede daldan sebze ve meyvemi toplayabiliyorum. Burada mülk edinmeyi düşünüyorum" dedi.

Miles, Türkiye’de ne yapacağına yönelik özel bir plan yapmadığını belirterek, "Sonuçta bir sanatçıyım. Gelecek günlerde nelerle karşılaşacağım, neler göreceğim belli değil. Duruma bakacağız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.