Muğla

Ağustos böceğine kulaklık işkencesi!

07:40 17 Ağustos 2018 25 Yorum Var
Ağustos böceğine kulaklık işkencesi!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Y.D., Facebook sayfasından, masaya bantlanmış ve iki yanında kulaklık bulunan ağustos böceği fotoğrafı paylaştı.

Y.D., yöresel şiveyle, ‘Gara sabahtan beri gulaamı guruttu cavırın böcesi. Şimdi sıra bende. Ferdi babadan ‘Huzurum Kalmadı’ dinliyor’ notunu yazdı. Fotoğraf ve not, sosyal medyayı sallarken görenlerin tepkisini çekti.

Muğla Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Başkanı Türkan Dağdelen “Bu öğretmeni, öğrencilerine kötü örnek olmaktan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı’na şikayette bulunduk. Evlatlarımızı kimlere emanet ettiğimizi bir kez daha düşünmeliyiz. Eğitimci dediğimiz bu kişinin ciddi psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum. Akıl başında olan bir insan kesinlikle böyle bir şey yapmaz” dedi.

YORUMLAR

25 Yorum Var
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    O hayvan severler evlerine gelen sineklere de ilaç sıkmasın o zaman tüm marketler için şikayette bulunsun bütün ilaçları satıyorlar ne hale geldik ufacık olayda ağustos böceği için hepimiz sokağa desen çıkacaklar... Geçen günlerde 4 yigidimiz gitti 4 eve ateş düştü nerde o çok merhametliler niye bi açıklama ile başsağlığı dilememişler çünkü onların merhameti sevgisi isim duyuracak göstermelik olacak.....
    Cevapla
  • Manisali 5 yıl önce Şikayet Et
    Kulaklığı kendin takip dinleseydin ya arkadaşım, ya da kulak pamuğu veya kulak tikaci var eczanelerde. Ben insan sesinden araba sesinden rahatsız oluyorum büyük şehirde. Cırcır böceği sesine kurban olurum ben uyurum ninni gibi mübarek. Yazık hayvancagiza. Doğa ile barışık olalım. Her canlının bir görevi bir kıymeti var.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler belli ki adam espri amaçlı yapmış. Hemen gaza gelmeyin .
    Cevapla
  • Nihat 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin atladığı bir şey var.. Ferdi Baba'nın "Huzurum Kalmadı" işkence edecek bir şarkı mı.. Haksızlık etmeyin..
    Cevapla
  • Laedri 5 yıl önce Şikayet Et
    Zulümün boyutları çok farklı Allah merhamet versin.her kim yapmışsa
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.