Muğla

"Türkiye her türlü sportif faaliyeti yapabilecek bir ülkedir"

15:59 27 Eylül 2018
"Türkiye her türlü sportif faaliyeti yapabilecek bir ülkedir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Türkiye'nin her türlü sportif faaliyeti Avrupa ve dünya ölçeğinde yapabilecek bir ülke olduğunu belirterek, "EURO 2024'e Türkiye ev sahipliği yaparsa, hem demokrasisine hem barışına hem yatırımına hem de sinerjisine katkısı olacağını düşünüyorum." dedi.

Sarıbal, CHP'nin Mardin ve Diyarbakır'da düzenlediği futbol turnuvasının şampiyon takımlarının Marmaris'te ağırlanmasından dolayı düzenlenen programa katıldı.

Siteler Mahallesi'ndeki otelde basın toplantısı düzenleyen Sarıbal, iyiliğe gitmenin yolunun dayanışma ve spor olduğunu söyledi.

Birlikte her türlü zorluğun aşılabileceğini anlatan Sarıbal, EURO 2024'e ev sahipliğini Türkiye'nin yapması için her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Bunun olumlu olacağını düşündüğünü aktaran Sarıbal, "Türkiye her türlü sportif faaliyeti Avrupa ve dünya ölçeğinde yapabilecek bir ülkedir. EURO 2024'e Türkiye ev sahipliği yaparsa, hem demokrasisine hem barışına hem yatırımına hem de sinerjisine katkısı olacağını düşünüyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.