Muğla

AK Parti Muğla'da muhtarları dinliyor

14:29 28 Eylül 2018
AK Parti Muğla'da muhtarları dinliyor

Yatağan'da gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan Mete, şu ana kadar gittikleri ilçelerde muhtarların tamamına yakınının toplantılara katıldığını belirterek, "Muhtarlarımız davetimize ciddi bir ilgi gösterdi. Seydikemer, Köyceğiz ve Kavaklıdere'deki, yani bizim belediyelerimizin olduğu ilçelerimizdeki muhtarlarımız hariç diğer belediyelerin olduğu ilçelerimizde muhtarlarımızın belirttikleri problemlerin büyük çoğunluğu belediyelerin yapmadığı, belediyenin ukdesinde olan işler." dedi.

AK Parti, Muğla ve ilçelerinde muhtarlarla bir araya geliyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekilli Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor.

Başkan Mete ve beraberindekiler, Menteşe, Marmaris ve Datça ilçelerinin ardından Yatağan, Milas ve Bodrum'da muhtarlarla görüşerek sorunları dinledi.

Mete, görüşmelerin ardından Muğla'nın sorun haritasını çıkararak parti olarak çözümü için çaba göstereceklerini kaydetti.

Diğer parti belediyelerine olan memnuniyetsizliği ve kendilerine olan ilgiyi gördükten sonra Büyükşehir Belediyesini alacaklarına işaret eden Mete, "Diğer parti belediye başkanlarının beceriksizliği ve hizmet üretememesi bunun göstergesidir. Muğlamıza, vatandaşlarımıza bugüne kadar yapılmayan bu hizmetleri getirebilmek için ilçe belediyelerini ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak boynumuzun borcudur." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.