Muğla

Bodrum'da öğrenciler ve aileleri gençlik merkezi istiyor

17:58 02 Kasım 2018
Bodrum'da öğrenciler ve aileleri gençlik merkezi istiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, çocukların ve gençlerin spor yapabilmeleri için, gençlik merkezi projesi başlatıldığı bildirildi.

Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu rehber öğretmen ve öğrenci velileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye Meclisi üyelerinden destek isteyerek, proje hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İçinde resim, müzik, seramik, dans kurs alanları, basketbol sahası, kaykay ve paten pisti, olimpik yüzme havuzu olan Gümüşlük Gençlik Merkezi projesi hazırlayan öğretmen ve veliler, Bodrum'daki kurumlardan, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan destek istedi.

Ellerinde projeye ilişkin dövizler taşıyan öğrenci velilerinden Nimet Derse, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak, başarılı, daha güven dolu olabilmesini istediklerini söyledi.

Eda Işıl da veliler adına projeye destek isteyerek, şöyle konuştu:

"Biz bu projeyle öğrencilerin, çocukların ve gençlerin güven içinde, sıkılmadan, hep bir karnaval havasında spor yapmalarını, sanatla tanışmalarını, zararlı alışkanlıklardan uzak, eğlenceli, kitaplı, internetli ortamlarda sosyalleşmelerini istiyoruz. Bu sayede kendilerini gerçekleştirme yolunda ilerleyen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz."

Öte yandan projenin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden onaylandığı, Milli Eğitim Bakanlığına da incelenmek üzere gönderildiği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.