Muğla

Evlenmek isteyen 90'lık Necati dede güldürdü

11:13 12 Mayıs 2019 5 Yorum Var
Evlenmek isteyen 90'lık Necati dede güldürdü

Muğla'da sempatik hareketleriyle dikkat çeken ve evlenmek isteyen 90 yaşındaki Necati Tezcan, bu arzusunu dile getirdiği üslubuyla, gülümsetti.

Menteşe ilçesinde yaşayan işçi emeklisi, 2 çocuk babası Necati Tezcan, bahçeli müstakil evinde beslediği tavşan, tavuk ve horozları el arabasına koyarak, halk pazarında satıyor. Sempatik tavırlarıyla çok sevilen Tezcan, yaşama azmi ve çalışkanlığıyla da göz dolduruyor. Eşini yıllar önce yitirdiğini, çalışmadan duramadığını anlatan Necati Tezcan, "Ölünceye kadar çalışacaksın. 100 yaşına kadar yaşamak için Allah'a dua ediyorum" dedi.

Evlenmek istediğini de söyleyen Necati dedenin, kulaklarının pek de iyi duymamasının da etkisiyle, DHA muhabirinin "Satışların nasıl?" sorusuna kendi üslubuyla, "Evlencem daha yahu. Bulsam evlencem, anlayabildin mi?" diye yanıt vermesi güldürdü.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ....... Sonra sizi bir çocuk olarak çıkarıyor, sonra da (akıl, temyiz ve kuvvette) tam gücünüze ulaşmanız için (sizi kemale erdiriyoruz.) İçinizden ölenler olur. Yine içinizden bir kısmı da ömrün en düşkün çağına ulaştırılır ki, bilirken hiçbir şey bilmez hale gelsin. Yeryüzünü de ölü, kupkuru görürsün. Biz onun üzerine yağmur indirdiğimiz zaman kıpırdar, kabarır ve her türden iç açıcı çift çift bitkiler bitirir. Hac Suresi 5. Ayet
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdulkerim 4 yıl önce Şikayet Et
    allah güç kuvvet versin dedem sana o çalışan ellerinden öpüyorum
    Cevapla
  • Gaziantep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bulursan evlen dede.
    Cevapla
  • msdos 4 yıl önce Şikayet Et
    insan yaşlandıkça çocuklaşıyor
    Cevapla
  • malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    eski toprak
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.