Muğla

78 yaşındaki sürücüden ilginç savunma: Aküm bitecekti

15:50 14 Nisan 2020 11 Yorum Var
78 yaşındaki sürücüden ilginç savunma: Aküm bitecekti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, sokağa çıkma yasağı bulunan 78 yaşındaki sürücü, hamile kadının kullandığı araca çarptı. Yasağı delen yaşlı adam, kendisini "Aküm bitecekti, bir tur atıp dönecektim" diye savundu.

Kaza, Muğla'nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi Zihni Derin Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokağa çıkma yasağı bulunan 78 yaşındaki M.K.'nin kullandığı 48 N 9484 plakalı otomobil, Zihni Derin Caddesi'nde seyir halinde olan G.Z. yönetimindeki 06 GZM 93 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 8 aylık hamile olan araç sürücüsü G.Z., yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Dışarı çıkma yasağı bulunan 78 yaşındaki M.K. ise kaza sonrası yaptığı açıklamada, "Korona virüs tedbirlerinden dolayı 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ben de bundan dolayı uzun süredir evdeyim. Arabanın aküsü bitmesin diye arabayı çalıştırmak istedim. Bir tur atıp aynı yerine park edecektim. Böyle olmasını istemezdim" dedi.


Yaşlı adam omzundan aldığı yara nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Ali haydar yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi hanımımla kava ettim kimide sokaka çıkma yasağından haberim yoktu diyor Temel fıkrası gibi memleketin insanın yaşamı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    akusu bıtecekmıs yuh be yuh 78 yaşında şöför vay
    Cevapla
  • oktay sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    isi gucu cimrilik bu arabayi nasil.aldigi belli
    Cevapla
  • KADIOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Kazazedelere geçmiş olsun da ne demek aküler artık kuru kuru olunca bitmiyor mu dayının yaptığı doğru ancak gezmesi yanlış
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    allah dilemezse yaprak dahi kımıldamaz bmw ile 8 aylık hamile kadın araç kullanması riskli değilmi kadın kocasını akrabaları dinlemeden ikidebir araçla birşey olmaz diye sokağa çıkmasını kendine gel diye uyarı olamazmı biz hep madde alemine bakarız mana aleminde neden bu olay başıma geldi demeyip aslında çoğuda başına neden geldi anlar ama susarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.