Muğla

Domuza Fadime ismini koydular! Her gün besliyorlar

17:35 28 Nisan 2020 12 Yorum Var
Domuza Fadime ismini koydular! Her gün besliyorlar

Muğla Bodrum'da aç kalınca Yeniköy Mahallesi'ne inen yaban domuzu, bölge sakinlerince beslenmeye başladı. Mahalleli düzenli olarak gelmeye başlayan domuza, 'Fadime' ismini verdi.

Corona virüse karşı alınan tedbirler nedeniyle Bodrum'da sokaklar sessizliğe büründü. İnsanların sokaklardan çekilmesiyle, yabani hayvanlar da yemek bulmak için ilçe merkezlerine ve mahallelere inmeye başladı. İlçede özellikle aç kalan domuzlar, yaşadıkları bölgelerden çıkıp mahallelere ve site içlerine girerek yiyecek aramaya başladı.

Yeniköy Mahallesi'ne de düzenli olarak gelen bir dişi yaban domuzu, mahallelinin dikkatini çekti. Mahalle sakinleri domuzu beslemeye başladı. Bazı vatandaşlar domuzu görünce korkarken, bazıları evlerinin önüne kadar gelen domuzu elleriyle beslemeye başladı. Mahalleli domuza 'Fadime' ismi verildi. Mahallede bir süre vakit geçirip vatandaşların verdiği yiyeceklerle karnını doyuran domuzun daha sonra ormana döndüğü öğrenildi.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara bir böceyi kara fadıma diye köpeyi arap bunlar biliçli oluyorgibi geliyor kemal sunal dizisi şaban ramazan bunlarbizim dinimizle annelerimizle dalga geçiyorlar orada bulunan müslüman kardeşlerimizin bu domuza kullandırtmalarını istiyorum
    Cevapla
  • Mehmet asmaoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçma birşey olamaz,ecdat analarımızın isimleri öyle lanettan yerlerde kullanılamaz.şiddetle kınıyorum.ve bir tavsiyem var ismini
    Cevapla
  • Kul 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Teala müstehaklarını verir merak etmeyin.
    Cevapla
  • S. C 3 yıl önce Şikayet Et
    Beslenmesi başka birşey, Annelerimize ve kızlarımıza isim olan bir simgeyi bir hayvana isim olarak vermrk en azından abesle iştikaldir. Lütfen daha duyarlı olalım.
    Cevapla
  • EMİNE 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ıslah etsin.Peygamberimizin mübarek kızının ismini nasıl verdiniz,Hiç mi akıl etmediniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.