Muğla

Köpeklerin bulduğu kafatasının kimliği belirlendi

07:44 05 Ekim 2020 3 Yorum Var
Köpeklerin bulduğu kafatasının kimliği belirlendi

Muğla Bodrum'da sokak köpeklerinin bulduğu kafatasının 24 Aralık 2019 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali Koran'a ait olduğu belirlendi. Cinayetten şüphelenen polis, Koran'ın 4 yakın arkadaşını gözaltına alındı.

İçmeler Bölgesinde bir tersanede çalıştığı sırada ortadan kaybolan ve 24 Aralık 2019 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan 36 yaşındaki Mehmet Ali Koran ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

16 Temmuz günü sokak köpekleri tarafından bulunan bir kafatası üzerinde yapılan incelemeler sonrasında kafatasının kayıp şahıs Koran'a ait olduğu ve şahsın bir cinayete kurban gittiği değerlendirildi.

Soruşturmayı derinleştiren Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Koran'ın 4 yakın arkadaşını cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Burda bir ibret var Hayatta iken nasıl günahlar işledi ki , Nasıl Allah'ın razi olmadığı şeylere bulaştı ki , Ölümünden sonra bile rahat olamıyor. Cesedi dahi köpeklerce sokaklara sürülüyor. Allah insanlığa uyarı vermiştir. Benim düşüncem bu.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası çıkmadıkca bu cinayetler azalmaz, artar.
    Cevapla
  • Legal mi? 3 yıl önce Şikayet Et
    DNA'larımız kayıt altında mı?
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    kayıp ailelerinden alınıyor
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aradan yillar da gecse seni buluyor. Basit bir kural. Cikiyor gün yüzüne iste.
    Cevapla
  • Hanzala 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakim savcı ne yapsın yasama ile yürütme kanun yapar yargı uygular uygulanmaz ise o zaman hata yapar bir suçta delil yoksa adamları nasıl tutsun siz biraz yürütmeyi eleştiri de ona göre düzenlemeler yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.