Muğla

Yine kadın cinayeti! Bıçaklanarak öldürüldü

14:15 07 Aralık 2020 2 Yorum Var
Yine kadın cinayeti! Bıçaklanarak öldürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadın evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Genç kadını bıçaklayıp öldürdüğü ve hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi Tanju Acar'ı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, Pazaryeri Mahallesi'nde 446 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selvan Acar'dan (25) bir süre haber alamayan yakınları Pazaryeri Mahallesi'ndeki evine gitti. Bir süre kapıyı çalan yakınları içerden ses gelmeyince açık olan balkon kapısından eve girdi. Selvan. Acar'ın koltuk üzerinde hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yeri ekiplerince yapılan incelemede Selvan Acar'ın bıçaklanmış olduğunu tespit etti. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından genç kadının cesedi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayeti işlediği iddia edilen Selvan Acar'ın eşi Tanju Acar'ın (30) yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, cinayet şüphelisi Tanju Acar'ın eşinin şikayeti üzerine evden uzaklaştırma kararı olduğu belirtildi. Çiftin 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Dilek 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu haberleri duymadığımız bir gün kalmadı. Uzaklaştırma değil,direk ceza alsın bunlar.Cezalar caydırıcı olsun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alkol uyuşturucu gibi yasaklanmalı ve satışı engellenmeli. Satan ve kullananlara ceza gelmeli.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.