Muğla

15 yaşındaki genç kalp krizinden hayatını kaybetti

17:31 07 Eylül 2022 2 Yorum Var
15 yaşındaki genç kalp krizinden hayatını kaybetti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde zayıflama ilacı kullandığı iddia edilen 15 yaşındaki Egehan Bülbül isimli genç kalp krizinden hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ortaca sanayisinde çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Egehan Bülbül, geçtiğimiz gün işyerinde aniden fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen Egehan Bülbül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Egehan Bülbül’ün cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradaki işlemlerinin ardından 15 yaşındaki gencin cenazesi Ortaca Burunucu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu arada Egehan Bülbül’ün bir süredir kiloları nedeniyle zayıflama ilacı kullanıldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • hilal ay 1 yıl önce Şikayet Et
    bir öğretmen olarak yazıyorum... çocuklarımızı yemek, giymek okumak gezmek istedikleri şeyleri, tamamen özgürce seçme bencilliğinde yetiştiriyoruz. bunun sonucu olarak ZOR olanı asla tercih etmiyor. ergenlik başlangıcında aldığı bir karar ile, kolayca hap iç zayıfla. hiç bir ailenin tasvip etmeyeceği bir şeydir HAP ile zayıflamak. aman evlatlarınızı ZOR ile tanıştırın. sağlıklı sebzelerle, çikolata değil meyveyle beslenmesini sağlayın. anne babasının ona çizdiği kuralların dışına asla çıkmaması gerektiğini öğretin. Mekanı cennet olsun Egehanın
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    cahillik,yahu oğlum 64 yaşındayım,bende kiloluyum ama zayıflama ilacı kullanmaya korkuyorum.daha gençmişsin kendine dikkat eder ,perhiz yapar zayıflardın,önünde uzun yılların vardı.aman gençler sakın ha .
    Cevapla
  • hidocan 1 yıl önce Şikayet Et
    az ye zayifla derim teyzem
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.