Muğla

Elektrikli bisikletten düşen 18 yaşındaki Berfin'in acı sonu

14:25 06 Ekim 2022 8 Yorum Var
Elektrikli bisikletten düşen 18 yaşındaki Berfin'in acı sonu

Muğla Marmaris'te elektrikli bisikletten düşen 18 yaşındaki genç kız, hayatını kaybetti.



Olay, sabah saatlerinde Armutalan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek için elektrikli bisikleti ile yola çıkan 18 yaşındaki Berfin Günden dengesini kaybederek yolda düştü. Yoldan geçen bir vatandaşın yerde yatan genç kızı görüp 112 Acil Servisi aramasının ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızı Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan genç kızın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazenin ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Üniversite sınavlarına hazırlandığı ve bir otelde çalıştığı öğrenilen genç kızın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ercan sen fazlasını biliyorsan konuş bilmiyordan sus insan yerine koysunlar
    Cevapla
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    bende bir ara kasksız motor sürerken düştüm acillik olmuştum.o günden beri kasksız bakkala dahi gitmiyorum MOTOR YADA BİSİKLET KULLANANLAR MUTLAKA KASK TAKINIZ.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Hak Azrail'e görevi verdiğinde Azrail Cenabı Hak'ka hangi sebeple can alacağım demiş.Cenabı Hak; sen canı al insanlar bahanesini söyler demiş. Melek kızımıza Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    miş mış ver hikayeyi. anca bu kadar biliyorsunuz.
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    ecel geldi elbette ama sen tedbir diyeceksin takdir zaten Allahta. Belki tedbir almadığı için bu takdir edildi nereden biliyoruz?
    Cevapla
  • Bisikletci 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki kalp krizi geçirdi, belki beyin kanaması geçirdi düştü ve vefat etti. Burada ne kask takması, ne bisikleti yavaş kullanması sonucu değiştirmiyor. Ecel geldiyse yolda yürürken de ölebilirdi, yatakta yatarken de, Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.