Muğla

Milyon dolar değerindeydi! 33 metrelik dev tekne alev alev yanarak kül oldu

12:06 11 Kasım 2022 4 Yorum Var
Milyon dolar değerindeydi! 33 metrelik dev tekne alev alev yanarak kül oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tersaneye bakım için çekilen milyonlarca dolar değerindeki 33 metrelik tekne alev alev yanarak küle döndü. Tekneyi söndürme çalışmalarıysa sabaha kadar sürdü.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir tersaneye bakım için çekilen "Süreyya" isimli 33 metre uzunluğundaki ahşap teknede gece saat 02.00 sularında yangın başladı.

Muğla'da yanan tekne

MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ TEKNE ALEV ALEV YANDI

Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Yardım istenmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çekek alanında alev alev yanan tekneye Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri uzun süre müdahale etti.

Muğla'da yanan tekne

YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SABAHA KADAR SÜRDÜ

Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın, etrafa sıçramadan söndürüldü. Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürdü. Teknede büyük çapta hasar oluştu.

Muğla'da yanan tekne

Muğla'da yanan tekne

Muğla'da yanan tekne

Muğla'da yanan tekne

Muğla'da yanan tekne

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam zengin diye neredeyse küfredecekler. Siz mahallenizde kaza olunca arabanın markasına göre yardıma koşacak kadar vijdansız adi insanlarsınız. Allah yardımcıları oldun, geçmiş olsun.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tekne sigortalı olmasın?
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    kasten de yakılmış olabilir.gece 2 de yangın çıkmış
    Cevapla
  • SeyhanAteşeceloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Garibanda olsa zenginde olsa zarar kimsenin malı böyle heba olmamalı yazık günah bundan dolayı sevinenler zavallı bir guruptur. şöyle düşünelim diyelimki bu adam bu malı haksızlıkla yaptı ve bu teknesi yandı ne yapacak bu olaya sevinen irfan yılmaz gibilerin sırtına biraz daha binecek bu zararı kapatmak için ha diyelimki bu adam alın teriyle yaptı bu tekneyi o zaman yine zarar ne yapacak yine irfan yılmaz gibilerin sırtına binecek zararı kapatmak için yani irfan yılmaz sen bu kadar sevinme her defasında sen ve senin gibilere binilecek. m Allahtan cana gelecek olan mala gelmiş yinede Allah yardımcısı olsun hem tekne sahibinin hem tersane sahibinin zarar yani
    Cevapla
  • SeyhanAteşeceloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    irfan yılmaz ismini yazdıgım için irfan beyden özür dilerim amacım polemige girmek degildi ancak kendi yorumuda çok hoş bir yorum degildir
    İlk beğenen sen ol
  • irfan yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah... çok üzüldüm .. hangi garibanındı acaba !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.